Rafelbunyol celebra aquest cap de setmana el 3r Encontre Escolar de Lectura en Veu Alta, organitzat per les regidories de Cultura i Educació de l’Ajuntament, amb la col·laboració de Viva Veu i la participació del CEIP Verge del Miracle i de l’IES de Rafelbunyol.

L’Ajuntament amb aquesta iniciativa, proposada per FULL- Fundació pel Llibre i la Lectura i de FEETS Gestió de Projectes al voltant del fet de “llegir en veu alta”, a més de comptar amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, pretén incentivar la lectura, potenciar l’afany de superació i exigència dels lectors i lectores. Aquest encontre celebrat, per tercer any consecutiu, al Saló d’Actes de la Casa de la Cultura, es durà a terme en dos jornades: una per a l’IES i un altra per al CEIP.

La primera cita ha sigut aquesta vesprada quan 39 alumnes de l’IES han llegit fragments de “Cantamapes” de Wu Ming que han treballat prèviament a l’aula. Un certamen presentat per la contadora Núria Urioz. Demà dissabte, a les 12 hores, serà el torn de l’alumnat del Col·legi Públic Verge del Miracle. En aquest segon certamen conduït per la professora i contacontes, Anna Ballester, participaran 24 alumnes, separats en dues categories: 12 representants de 3r i 4t de primària que llegiran fragments de “El llop Cento al superparc de la pau” de Manel Joan, i 12 representants de 5é i 6é amb la lectura de “L’esperit del Cabanyal” de Teresa Sanchis Labiós.

39 alumnes de l’IES han llegit fragments de “Cantamapes” de Wu Ming aquesta vesprada. Foto Ajuntament de Rafelbunyol